Ez is volt már - random cikk

  • Miért múlt ki a Duna Maraton?Idén szép csendben, mondhatni fű alatt maradt el a nagy múltú Duna Maraton, amely ráadásul a 20. alkalom lett volna, egy igazi ünnep. Az ikonikussá váló rendezvény két éve cserét gazdát, most a...
  • Salzkammergut Trophy: ötletek szálláskereséshezAz ismert szállásfoglalási oldalakon a Trophy hétvégéjére már alig találni szabad szállást, illetve a szabad szobákat általában magasabb áron kínálják, mint egyéb időszakokban. Több szállásadó csak...
  • 2000-en már beneveztek a Salzkammergut Trophyra!Már több mint 2000 bringás adta le a nevezését a Salzkammergut Trophyra, amely július 13-án kerül megrendezésre 22. alkalommal. Ha nem akarsz lemaradni az év mountain bike-os csúcseseményéről, akkor...
  • Idén elmarad a 24 órás MTB verseny!A szervezők tájékoztatása szerint a zánkai tábor átépítése miatt nem rendezhető meg a megszokott helyszínen a 24 órás MTB váltóverseny, másik helyszínt pedig, amely megfelelne a komoly tradíciókkal...
  • Bringázázz a Tour de France-résztvevő, Geoffroy Lequatre társaságábanHa szívesen csapnál egy edzőkört az angol országúti kerékpáros-körverseny győztesével, a többszörös Tour de France-résztvevő Geoffroy Lequatre oldalán, akkor máris mondjuk a programod szombat...

OLIMPIAI ÖTPRÓBA

olimpiai-otproba

OLIMPIAI ÖTPRÓBA

olimpiai-otproba-logo.jpg MTB VERSENYEK

- Tour de Velencei tó
- Szilvásvárad Maraton
- Hegyek Pokla Maraton
- Crosskovácsi Maraton
- Duna Maraton
- Bükk Maraton
- Mátra Maraton
- Velence Maraton

 REGISZTRÁLOK! 

Kövess minket a Facebookon is!

Strava

Komment

Címkefelhő

Ausztria (10) Bad Goisern (6) Balaton (8) baleset (24) beharangozó (51) Benkó Barbara (5) beszámoló (24) Blazsó Márton (3) bmx (4) bringapark (8) bringás (6) Bringasport (4) bringás póló (3) bringatúra (3) bringaverseny (27) Bubi (3) Buda Maraton (3) Buruczki Szilárd (3) Búr Zsolt (7) Citycross (3) Cseh Veronika (4) Cséri Szilvia (5) cyclocross (38) Danny MacAskill (3) Demeter Nikolett (7) díjátadó (4) Dósa Eszter (4) downhill (22) Drótszamár Fesztivál (12) Duna Maraton (5) e-bike (3) edzés (7) életmód (7) ellopták (3) Eplény (3) Erdőbénye (10) esés (5) EtyekCross (4) fat bike (5) Fehérkő-Lápa Hillclimb (6) fotó (4) futás (3) gerecse maraton (3) gyorszár (3) HegyiBringa (8) hegyikerékpár (58) ironman (3) Kassa (4) kerékpár (74) kerékpáros ruházat (3) kickstarter (3) kőbánya (32) Korda FIlmstúdió (4) kövérbringa (3) Magyar Kerékpársportok Szövetsége (4) magyar kupa (10) maraton (54) Mátra (6) Mátra Maraton (14) merida (4) Merkapt SE (9) Merkapt Sportközpont (12) mez (3) mezgyártás (3) MKSZ (12) mountainbike (7) mountainbike challenge (35) mountain bike (150) mozgásvilág.hu (9) MTB Piknik (9) nevezés (8) Nino Schurter (3) Nyugat Maraton Kupa (6) olimpia (4) olimpiai ötpróba (7) országúti (29) ötpróba (7) Parti András (6) Pedal MTB Tour (4) piactér (3) pincerendszer (9) póló (3) Polony István (4) Red Bull (3) rendelés (3) Rose (4) Salgótarján (6) Salzkammergut Trophy (23) Scott (4) SellarondaHERO (3) SHKE (4) Specialized (8) Strava (3) supercross (11) Szalay Péter (3) Szilvásvárad Maraton (5) Szlovákia (5) táplálkozás (6) teszt (4) tesztnap (6) Top Maraton (7) Tour de Balaton (6) Tour de Hongrie (3) Trek (7) túra (11) Underworld kupa (22) V4 (3) várgesztes (3) verseny (54) versenykiírás (13) versenysorozat (6) Vértesboglár (5) vértes maraton (5) Veszprém (4) videó (4) video (17) világbajnok (4) világkupa (9) villapark (3) visszahívás (3) Vuelta Sportiroda (9) Wouter Cleppe (4) XCO (12) Címkefelhő

Bringás hétvége a Balatonon – mountain bike és országúti versennyel!

2014.07.02. 15:40 :: fulopmiklos

Újabb rendezvénnyel bővül a dunántúli kerékpáros versenypaletta, ugyanis 2014. július 12-én, szombaton, két versennyel rajtol az I love Balaton Bringa Weekend, a Szántódpusztai Idegenforgalmi és Kulturális Központból. Szervezők minden műfaj kedvelőire gondoltak, így mindegy hogy terepen, vagy országúton szeretsz tekerni, itt megtalálhatod a neked valót!

I love Balaton Bringa Weekend.jpg

A bringás hétvégén az I love Balaton MTB Maraton ranglista versenyen 20, 47 és 67 kilométeres távokon (amelyekhez 570, 1350 és 1600 méter szintkülönbség tartozik) indulhatnak azok a montisok, akik szeretnének egy jót bringázni igazi balatoni panorámával, ugyanis látnivalóban és erőt próbáló szakaszokban nem lesz hiány! A Kőröshegyi völgyhíd árnyékában, balatoni látkép mellett tekerhetünk erdőben, szántóföldön, homokban, de még 12%-os lejtőn, sőt, egy betonos vízelvezetőben is. Azon sem kell meglepődni, ha út közben egy elkerített birkanyáj vagy egy kisebb ménes tűnik fel a pálya mellett, vagy épp egy horgásztó kellős közepén tekerünk keresztül.

i love balaton bringa weekend (2).JPGMerre? Hát, erre!

Akiket nem a táj szépsége érdekel, hanem a dobogó fokaiért küzdenének, azoknak a változatos pálya mellett a pénzdíjak jelenthetnek plusz motivációt. A közép és hosszú távú mezőny abszolút első három női és férfi helyezettje a siker mellett jelentős összeget is zsebre tehet.

Azoknak is érdemes ellátogatniuk Szántódpusztára, akik aszfalton mérnék össze az erejüket. Számukra az I love Balaton Bringa Weekend országúti versenyének 50 és 87 kilométeres távjai jelenthetik a kihívást. A leggyorsabbak szintén számolhatnak pénzdíjjal, amit a pusztaszemesi és kőröshegyi részhajrá plusz pénzdíja hizlalhat tovább.

i love balaton bringa weekend 2014.JPGA rajtterület

Az igazán telhetetlenek választhatják a dupla kihívást is és akár kombinálhatják is a két versenyt, mivel a mountain bike maraton délelőtt 10 órakor, míg az országúti verseny délután, 13 órakor indul.

Nevezni a rendezvény honlapján keresztül július 7-ig lehet. Ezt követően 2014. július 11-én, pénteken, 10 és 20 óra között a helyszínen. A verseny napján a MTB maratonra már nem lehetséges a nevezés, viszont az országúti futamra még szombaton is lehet jelentkezni.

További információk és nevezés a www.bringaweekend.hu oldalon, de csekkold a rendezvényt a Facebookon is: www.facebook.com/ilovebalatonbringaweekend.

>>> Update! 2014. 07. 08. <<<

"Az országúti versenyünk hosszútávját (87 km) sajnos technikai okok miatt nem tudjuk megtartani (felbontották az útvonal egy részét), ezért országúton CSAK AZ 50 KM-ES TÁVRA nevezhettek. Az eddig nevezetteket már értesítettük, de kérünk titeket, osszátok meg az infót, hogy minden érdeklődőhöz eljusson. A kellemetlenségért elnézést kérünk, és reméljük ettől függetlenül sokan rajthoz álltok az 50 km-es távon is! Online előnevezni még szerda éjfélig lehet."

Szólj hozzá!

Címkék: verseny országúti maraton mountain bike I love Balaton Szántódpuszta Bringa Weekend

A bejegyzés trackback címe:

https://mountainbike.blog.hu/api/trackback/id/tr956467879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása