Ez is volt már - random cikk

OLIMPIAI ÖTPRÓBA

olimpiai-otproba

OLIMPIAI ÖTPRÓBA

olimpiai-otproba-logo.jpg MTB VERSENYEK

- Tour de Velencei tó
- Szilvásvárad Maraton
- Hegyek Pokla Maraton
- Crosskovácsi Maraton
- Duna Maraton
- Bükk Maraton
- Mátra Maraton
- Velence Maraton

 REGISZTRÁLOK! 

Kövess minket a Facebookon is!

Strava

Komment

Címkefelhő

Ausztria (10) Bad Goisern (6) Balaton (8) baleset (24) beharangozó (51) Benkó Barbara (5) beszámoló (24) Blazsó Márton (3) bmx (4) bringapark (8) bringás (6) Bringasport (4) bringás póló (3) bringatúra (3) bringaverseny (27) Bubi (3) Buda Maraton (3) Buruczki Szilárd (3) Búr Zsolt (7) Citycross (3) Cseh Veronika (4) Cséri Szilvia (5) cyclocross (38) Danny MacAskill (3) Demeter Nikolett (7) díjátadó (4) Dósa Eszter (4) downhill (22) Drótszamár Fesztivál (12) Duna Maraton (5) e-bike (3) edzés (7) életmód (7) ellopták (3) Eplény (3) Erdőbénye (10) esés (5) EtyekCross (4) fat bike (5) Fehérkő-Lápa Hillclimb (6) fotó (4) futás (3) gerecse maraton (3) gyorszár (3) HegyiBringa (8) hegyikerékpár (58) ironman (3) Kassa (4) kerékpár (74) kerékpáros ruházat (3) kickstarter (3) kőbánya (32) Korda FIlmstúdió (4) kövérbringa (3) Magyar Kerékpársportok Szövetsége (4) magyar kupa (10) maraton (54) Mátra (6) Mátra Maraton (14) merida (4) Merkapt SE (9) Merkapt Sportközpont (12) mez (3) mezgyártás (3) MKSZ (12) mountainbike (7) mountainbike challenge (35) mountain bike (150) mozgásvilág.hu (9) MTB Piknik (9) nevezés (8) Nino Schurter (3) Nyugat Maraton Kupa (6) olimpia (4) olimpiai ötpróba (7) országúti (29) ötpróba (7) Parti András (6) Pedal MTB Tour (4) piactér (3) pincerendszer (9) póló (3) Polony István (4) Red Bull (3) rendelés (3) Rose (4) Salgótarján (6) Salzkammergut Trophy (23) Scott (4) SellarondaHERO (3) SHKE (4) Specialized (8) Strava (3) supercross (11) Szalay Péter (3) Szilvásvárad Maraton (5) Szlovákia (5) táplálkozás (6) teszt (4) tesztnap (6) Top Maraton (7) Tour de Balaton (6) Tour de Hongrie (3) Trek (7) túra (11) Underworld kupa (22) V4 (3) várgesztes (3) verseny (54) versenykiírás (13) versenysorozat (6) Vértesboglár (5) vértes maraton (5) Veszprém (4) videó (4) video (17) világbajnok (4) világkupa (9) villapark (3) visszahívás (3) Vuelta Sportiroda (9) Wouter Cleppe (4) XCO (12) Címkefelhő

Ajándék tippek karácsonyra, ha egy bringásnak keresed a tutit!

2015.12.11. 23:38 :: fulopmiklos

Ha karácsonyi ajándékról van szó, az nem lehet snassz, nem lehet átlagos, annak bizony különlegesnek kell lennie és az sem baj, ha örül neki a megajándékozott. Az alábbiakban néhány tuti tippet adunk azoknak, akik egy bringást szeretnének valami különleges ajándékkal meglepni.

bringas-ajandek.jpg

A Mozgásvilág válogatásából szemezgetve, az egyik legnevesebb gyártó, a Specialized kínálatából választott két termékkel nyissuk a sort, olyanokkal, amik biztosan nem csak a márka elkötelezett híveinek a szívét dobogtatja meg!

Specialized 2FO Cliplite

Ha a megajándékozott stílusosan bevállalós, akkor a 2FO Cliplite cipő éppen neki való. A Cliplite all-mountain és enduro felhasználásra ajánlott cipő, ennek megfelelően jó kapcsolatot biztosít a pedál és cipő talpa között, lábfejünk és bokánk számára extra védelmet nyújt és persze kényelmes.

Első ránézésre a cipő műanyag felsőrésze tűnhet fel, mely nagyobb védelmet nyújt a külső behatásokkal, kövekkel, gyökerekkel szemben. A kényelmet természetesen a Specinél megszokott „Body Geometry” kialakítás segíti. A talpbetét boltozata magas, szépen alátámasztja a lábunkat, ami azon kívül, hogy enyhíti a kényelmetlen cipők által okozott, a talp párnázott részeinél jelentkező metatarzalgiás, égő fájdalmat sokkal nagyobb kontrollt is eredményez.

specialized-2fo-cliplite.jpg

Szóval, ha nem akarod, hogy kedvesed elszálljon a kanyarban, akkor ajándékozd meg egy ilyen cipővel. A cipő talpában egy ún. „Landing Strip”, azaz leszállópálya kialakítású stopli zseb található, aminek segítségével a pedálba való ki-, becsatolás gyerekjáték. A Cliplite a 2FO széria kispehelysúlyú darabja, két BOA damilos és egy tépőzáras szorítóval. Legyen bármilyen formájú a lábad ezek segítségével biztosan rászabhatod.

Klikk ide ha érdekel!

Specialized Audax

Az Audax cipőt - mily meglepő - a legendás audax avagy randonneuring versenyek ihlették. A Specilaized célja ezzel, hogy azokat szolgálja ki, akik a hosszú tekerések megszállottjai. A már említett „Body Geometry” kialakításon felül a cipő elülső részét kiszélesítették kicsit, hogy a hosszú tekerések végére megdagadó lábad ne érezze magát klausztrofóbiásnak. A két tépőzár mellett egy Boa damilos csattal finomállíthatjuk a cipőt a lábunk formájára.

specialized-audax.jpg

A kényelem mellett az Audax Fact karbon talpat kapott, hiszen a teljesítmény nem mehet a stílus kárára. A teljesítmény imádók mellett azoknak is kiváló választás a cipő, akik a visszafogott eleganciát preferálják a harsány kinézet helyett. A letisztult vonalak mellett az apró részletek emelik ki a tömegből az Audax viselőjét. Két vékony fényvisszaverő csík a sarkon, apró logó a tépőzáron, gondosan összeválasztott színkombinációk.

Klikk ide ha érdekel!

Bontrager Trip 100 vezeték nélküli komputer

Ha egy egyszerű kerékpáros komputert keresel, mert nem a számok és adatok bűvöletében élsz, akkor a Trip 100 ideális választás. Nagy kijelzőjéről könnyedén leolvashatod a pillanatnyi tempót, valamint a pontos idő, legnagyobb sebesség, átlagsebesség, összesen megtett távolság, napi megtett távolság, tekert idő, elégetett kalória infók közül valamelyiket. A felszerelése szerszámmentes. Ráadásul négy színben érhető el, így tuti megtalálod az ízlésedhez és a bringádhoz passzolót.

bontrager-trip-100.jpg

Klikk ide ha érdekel!

BASIL Sport Design kormánytáska

Nem ördögtől való, ha kerékpáros közlekedés közben magadra aggatod a csomagodat, de van egy jóval kényelmesebb és praktikusabb módszer is a csomagszállításra.

A Basil Sport Design kormánytáska egy kompakt méretű 8 literes elegáns táska, ami a bringáról levéve is vállalható válltáskaként. Vízálló tablet-tartó, külön retesz a telefonnak, fényvisszaverő csíkok kívül és rejtett esőhuzat is jár hozzá. A Basil szabadalmaztatott BasEasy gyorsrögzítő rendszerével fixálható a kormányra vagy a stucnira. Ideális ajándék egy hétköznapi, munkába járós kerékpárosnak.

basil-sport-design-front-bag.jpg

Klikk ha érdekel!

Garmin Vivoactive GPS-es sportóra

Nem hinném, hogy sok olyan sportszerető ember él a földön, aki ne használna szívesen GPS-szel felvértezett kütyüt sportolás közben. Az áruk alapján inkább a "többen összedobós" ajándékok közé tartoznak, de az öröm és az ajándék hasznossága tulajdonképpen garantált.

Kül- és beltéri futás és kerékpározás, medencés úszás, gyaloglás és golf profilok. Napi aktivitás- és alvásciklus-figyelés, okosóra funkciók, akár több hét üzemidő egyetlen feltöltéssel. A VivoActive egy non-plus-ultra extra über sportkütyü, okosóra funkciókkal.

Nagy hangsúlyt kap az óra intelligens tevékenységkövető funkciója (ami egyébként a legtöbb mai Garmin sportórában benne van, de kevésbé hangsúlyos). Ez számolja a megtett lépéseket és az állóképesség alapján újabb napi lépéscélokat állít fel. Vagyis, ha ma 5000 volt az előírt cél, de ezt túlteljesítem, akkor holnapra már az ajánlott lépésszám is magasabb lesz.

vivoactive_hr_1668_3.jpg

Az aktivitásfigyelő hosszú tétlenség (vagyis nagyjából egy óra egy helyben ülés) után jelzi nekünk, hogy mozogni kellene, ha ekkor felállsz és sétálsz kicsit, akkor az ún. mozgáscsík törlődik és már mehetsz is vissza dolgozni. Figyeli az alvási ciklusaidat és persze a napi elégetett kalóriát is megmondja.

A VivoActive a Garmin fejlett GPS vevőjének köszönhetően alkalmas a kerékpározás, túra és futás nyomvonalának rögzítésére, és eltárolja mellé az egyéb jellemző adatokat is, medencés úszás során pedig rögzíti annak jellemzőit.

Az érintőképernyős óra számlapját a netről letölthető rengeteg dizájnos grafikával teheted egyénibbé és Garmin alkalmazásokat is letölthetsz hozzá. Okosóraként képes jelezni a bejövő hívásokat a hívó nevével, előnézheted a szöveges üzeneteket és e-maileket, akár a Facebook jelzéseket is megnézheted rajta ha Android, vagy IOS telefonod a közelben van és előzőleg párosítottad őket (na persze nem úgy...). Kompatibilis a Garmin Connect online edzésnaplóval.

Klikk ide he érdekel!

Garmin eTrex Touch 25 víz- és terepálló outdoor GPS

Víz- és terepálló outdoor GPS túrázáshoz, geocachinghez, kerékpározáshoz. Színes érintőképernyő, akár 16 óra üzemidő 2 db. AA elemmel. Tevékenység-profilok, útvonaltervezés, elektronikus iránytű. A készülék előre telepített, teljes Európát lefedő TopoActive térképet tartalmaz, a csomag része a kerékpáros tartó is.

garmin-etrex-touch-25-35.jpg

Erre tovább ha érdekel!

Ferrari Team gyerekbringa

Amellett, hogy a világ legmenőbb dolga egy igazi Ferrarit tenni a fa alá meglepetésnek, több szempontból is hasznos ajándék lehet. Egyrészt nem kell többé noszogatni a gyereket, hogy mozduljon ki egy kicsit - alig fogja várni, hogy az új bicajával vagánykodhasson. Másrészt ezzel a Ferrarival úgy száguldozhat a kölyök, hogy közben letudja a napi testmozgást, és fejleszti a koordinációs készségét - azaz bringázik. Nem utolsósorban pedig olyan kerékpáron teheti ezt, amely kiváló minőségű és megfelel a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is, így nem kell azon aggódnunk, hogy vajon megbízhatóan fog-e fék, amikor szükség van rá, vagy hogy bírja-e azt a strapát a bringa, aminek egy átlagos gyerek akarva-akaratlan is kiteszi kedvenc járgányát.

ferrari-gyerekbicikli.jpg

Klikk ide ha érdekel!

Kerékpáros ruházat

A Merida ruházata egyaránt szolgálja a kényelmet és az eleganciát, a felhasznált technikai anyagok és design a legújabb trendeknek megfelelő viseletet biztosítanak. A kollekció küllemében is egyedülálló, a vásárló a kerékpárjához színben harmonizáló darabokat választhat az olasz Tex-Market által gyártott modellek közül, melyek évek óta a nemzetközi MERIDA csapat ruházatát is képezik. Lepd meg a párodat, kedvesedet egy eredeti Merida bringás ruházati darabbal!

Méretcsere az ünnepek után gond nélkül megoldható, ha nem passzolna a kiválasztott darab.

merida-kerekparos-ruhazat.jpg

Klikk ha érdekel!

Ha további bringás ajándékötleteket keresel, akkor ajánljuk a Mozgásvilág válogatását, ahol további klassz tippeket találhatsz!

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony ajándék bringás merida Specialized Garmin mozgásvilág.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://mountainbike.blog.hu/api/trackback/id/tr448156146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása