Ez is volt már - random cikk

OLIMPIAI ÖTPRÓBA

olimpiai-otproba

OLIMPIAI ÖTPRÓBA

olimpiai-otproba-logo.jpg MTB VERSENYEK

- Tour de Velencei tó
- Szilvásvárad Maraton
- Hegyek Pokla Maraton
- Crosskovácsi Maraton
- Duna Maraton
- Bükk Maraton
- Mátra Maraton
- Velence Maraton

 REGISZTRÁLOK! 

Kövess minket a Facebookon is!

Strava

Komment

Címkefelhő

Ausztria (10) Bad Goisern (6) Balaton (8) baleset (24) beharangozó (51) Benkó Barbara (5) beszámoló (24) Blazsó Márton (3) bmx (4) bringapark (8) bringás (6) Bringasport (4) bringás póló (3) bringatúra (3) bringaverseny (27) Bubi (3) Buda Maraton (3) Buruczki Szilárd (3) Búr Zsolt (7) Citycross (3) Cseh Veronika (4) Cséri Szilvia (5) cyclocross (38) Danny MacAskill (3) Demeter Nikolett (7) díjátadó (4) Dósa Eszter (4) downhill (22) Drótszamár Fesztivál (12) Duna Maraton (5) e-bike (3) edzés (7) életmód (7) ellopták (3) Eplény (3) Erdőbénye (10) esés (5) EtyekCross (4) fat bike (5) Fehérkő-Lápa Hillclimb (6) fotó (4) futás (3) gerecse maraton (3) gyorszár (3) HegyiBringa (8) hegyikerékpár (58) ironman (3) Kassa (4) kerékpár (74) kerékpáros ruházat (3) kickstarter (3) kőbánya (32) Korda FIlmstúdió (4) kövérbringa (3) Magyar Kerékpársportok Szövetsége (4) magyar kupa (10) maraton (54) Mátra (6) Mátra Maraton (14) merida (4) Merkapt SE (9) Merkapt Sportközpont (12) mez (3) mezgyártás (3) MKSZ (12) mountainbike (7) mountainbike challenge (35) mountain bike (150) mozgásvilág.hu (9) MTB Piknik (9) nevezés (8) Nino Schurter (3) Nyugat Maraton Kupa (6) olimpia (4) olimpiai ötpróba (7) országúti (29) ötpróba (7) Parti András (6) Pedal MTB Tour (4) piactér (3) pincerendszer (9) póló (3) Polony István (4) Red Bull (3) rendelés (3) Rose (4) Salgótarján (6) Salzkammergut Trophy (23) Scott (4) SellarondaHERO (3) SHKE (4) Specialized (8) Strava (3) supercross (11) Szalay Péter (3) Szilvásvárad Maraton (5) Szlovákia (5) táplálkozás (6) teszt (4) tesztnap (6) Top Maraton (7) Tour de Balaton (6) Tour de Hongrie (3) Trek (7) túra (11) Underworld kupa (22) V4 (3) várgesztes (3) verseny (54) versenykiírás (13) versenysorozat (6) Vértesboglár (5) vértes maraton (5) Veszprém (4) video (17) videó (4) világbajnok (4) világkupa (9) villapark (3) visszahívás (3) Vuelta Sportiroda (9) Wouter Cleppe (4) XCO (12) Címkefelhő

Ahol te leszel a győztes - 20 éves a Salzkammergut Trophy

2017.01.26. 15:43 :: fulopmiklos

Biztos te is álmodoztál már arról, hogy milyen lehet egy verseny befutójánál, a pályát szegélyező nézők hangos buzdítása közepette, győztesként átgurulni a célvonalon. Itt a lehetőség, hogy valóra váltsd az álmod, legyen részed olyan élményben, ami a bajnokok kiváltsága!

salzkammergut-trophy-2.jpeg

Sok szépet és jót olvashattunk már a Salzkammergut Trophyról, mi is írtunk róla többször (itt is, itt is és itt is) hogy:

- ilyen profi szervezés kevés helyen van még európai léptékben nézve is,
- biztos, hogy találsz az erőállapotodnak és elszántságodnak megfelelő távot,
- varázslatos környezetben bringázhatsz,
- olyan terülj, terülj asztalkám van a frissítőpontokon, amit itthon sosem láthatsz,
- olyan bringás kiállítás fogad, hogy nem győzöd végigjárni.

Azonban most nem ezekről ejtenénk szót, hanem arról az élményről, amit a Salzkammergut Trophy mindezeken felül tud adni neked.

salzkammergut-trophy-2017.jpeg

Mert nem elhanyagolható az sem, hogy valóban úgy fogsz a célba beérkezni, mint egy győztes, ugyanaz a tapsvihar fog kísérni a finisben, mint a bajnokot, aki elsőként szakította át a célszalagot - de ez nem minden! Itt ez mindenkinek jár, sőt, talán a legutolsók, az órával a legnagyobbat harcolók kapják a legnagyobb ovációt. Ezt úgy hívják: tisztelet.

És ezt már a verseny előtt megtapasztalhatod: a nevezésnél, a szálláshelyen vagy az étteremben. Mindenki tudni fogja, hogy miért vagy itt, hogy miért jöttél: hogy megharcolj önmagaddal - és ezért tisztelet jár, amit úton-útfélen meg fogsz kapni.

salzkammergut-trophy-10.jpeg

A helyieknek, a szervezésben közreműködő százaknak a Salzakmmargut Trophy tényleg egy ünnep és ünnep a versenyzőknek is, akik közel 50 országból sereglenek évről-évre Bad Goisernbe. Sokaknak ez a verseny év csúcseseménye, a kitűzött cél, a legyőzendő akadály, amely remegéssel és izgalommal tölt el. És ezt a vibrálást érezni a városka minden utcáján ez alatt a néhány nap alatt, mert mindenki azért van itt, akár rajthoz áll, akár a verseny szervezésében segít, hogy jól érezze magát, hogy Te jól érezd magad.

A Salzkammergut Trophy nem egy bakancslistás esemény, amit kipipálsz ha teljesítetted, hanem egy bakancslistás esemény, amit újra felírsz a listádra ha célba értél.

salzkammergut-trophy-11.jpeg

Ráadásul idén július 15-én a 20. Salzkammergut Trophyra kerül sor, amely biztos, hogy a korábbiaktól is különlegesebb élményt fog nyújtani minden résztvevőnek.

A nevezés már zajlik. Lesz egykerekű downhill és egykerekű maraton, lesz Junior Trophy és E-Bike verseny. Peresze a fő műsorszám a 211 kilométeres, 7119 méter szintkülönbségű menet, amely a világ egyik legkeményebb mountain bike maratonja. De az extrém táv mellett sok egyéb körre is be lehet fizetni (22, 37, 53, 76 és 119 km), sőt egy technikai szempontból nagyobb kihívást jelentő 60 km-es „All mountain maraton” is várja a legtökösebbeket.

Természetesen a magyar indulók nagyon fontosak a szervezőknek, így magyar nyelvű honlapon intézheted a nevezést és gyűjtheted be a legfontosabb infókat, amiket hamarosan mi is részletesen megírunk- addig is ajánljuk megtekintésre a Merkapt SE csapatának tavalyi videóját.

komment

Címkék: beharangozó maraton mountain bike Ausztria Salzkammergut Trophy Bad Goisern

A bejegyzés trackback címe:

https://mountainbike.blog.hu/api/trackback/id/tr4412157983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása