Ez is volt már - random cikk

  • Ismerd meg a Trophy ördögének történetA Salzkammergut Trophy extrém távjának teljesítése egy igazán kemény erőpróba. A több, mint 200 km és a 7000 méter szintkülönbség teljesítése nagyon sok munkát és kitartást kíván a z indulóktól. A...
  • A tízedik föld alatti verseny következik, már cyclocross futammal isJubileumra készül a MOFÉM Underworld Kupa, hiszen augusztus 10-én a tízedik föld alatti mountain bike versenyt rendezik meg a Merkapt Sportközpontban és az alatta található járatrendszerben.
  • Bringások lepték el a BalatontMájus 18-án, szombaton háromezer túrázóval teltek meg a „magyar tenger” kerékpárútjai. Ennyi kerékpáros vágott ugyanis neki az ország legnagyobb bringás túrájának, a McDonald's BringaMánia Tour de...
  • 2000-en már beneveztek a Salzkammergut Trophyra!Már több mint 2000 bringás adta le a nevezését a Salzkammergut Trophyra, amely július 13-án kerül megrendezésre 22. alkalommal. Ha nem akarsz lemaradni az év mountain bike-os csúcseseményéről, akkor...
  • Megingott a bajnok trónja a kőbányai cyclo-cross futamonVas Balázs és Szekeres Viktória nyerték a Kőbánya Bringapark Magyar Kupát December 9-én a kőbányai Sportligetben rendezték meg a Cyclo-cross Magyar Kupa sorozat 5. állomását, a Kőbányai...

OLIMPIAI ÖTPRÓBA

olimpiai-otproba

OLIMPIAI ÖTPRÓBA

olimpiai-otproba-logo.jpg MTB VERSENYEK

- Tour de Velencei tó
- Szilvásvárad Maraton
- Hegyek Pokla Maraton
- Crosskovácsi Maraton
- Duna Maraton
- Bükk Maraton
- Mátra Maraton
- Velence Maraton

 REGISZTRÁLOK! 

Kövess minket a Facebookon is!

Strava

Komment

Címkefelhő

Ausztria (10) Bad Goisern (6) Balaton (8) baleset (24) beharangozó (51) Benkó Barbara (5) beszámoló (24) Blazsó Márton (3) bmx (4) bringapark (8) bringás (6) Bringasport (4) bringás póló (3) bringatúra (3) bringaverseny (27) Bubi (3) Buda Maraton (3) Buruczki Szilárd (3) Búr Zsolt (7) Citycross (3) Cseh Veronika (4) Cséri Szilvia (5) cyclocross (38) Danny MacAskill (3) Demeter Nikolett (7) díjátadó (4) Dósa Eszter (4) downhill (22) Drótszamár Fesztivál (12) Duna Maraton (5) e-bike (3) edzés (7) életmód (7) ellopták (3) Eplény (3) Erdőbénye (10) esés (5) EtyekCross (4) fat bike (5) Fehérkő-Lápa Hillclimb (6) fotó (4) futás (3) gerecse maraton (3) gyorszár (3) HegyiBringa (8) hegyikerékpár (58) ironman (3) Kassa (4) kerékpár (74) kerékpáros ruházat (3) kickstarter (3) kőbánya (32) Korda FIlmstúdió (4) kövérbringa (3) Magyar Kerékpársportok Szövetsége (4) magyar kupa (10) maraton (54) Mátra (6) Mátra Maraton (14) merida (4) Merkapt SE (9) Merkapt Sportközpont (12) mez (3) mezgyártás (3) MKSZ (12) mountainbike (7) mountainbike challenge (35) mountain bike (150) mozgásvilág.hu (9) MTB Piknik (9) nevezés (8) Nino Schurter (3) Nyugat Maraton Kupa (6) olimpia (4) olimpiai ötpróba (7) országúti (29) ötpróba (7) Parti András (6) Pedal MTB Tour (4) piactér (3) pincerendszer (9) póló (3) Polony István (4) Red Bull (3) rendelés (3) Rose (4) Salgótarján (6) Salzkammergut Trophy (23) Scott (4) SellarondaHERO (3) SHKE (4) Specialized (8) Strava (3) supercross (11) Szalay Péter (3) Szilvásvárad Maraton (5) Szlovákia (5) táplálkozás (6) teszt (4) tesztnap (6) Top Maraton (7) Tour de Balaton (6) Tour de Hongrie (3) Trek (7) túra (11) Underworld kupa (22) V4 (3) várgesztes (3) verseny (54) versenykiírás (13) versenysorozat (6) Vértesboglár (5) vértes maraton (5) Veszprém (4) video (17) videó (4) világbajnok (4) világkupa (9) villapark (3) visszahívás (3) Vuelta Sportiroda (9) Wouter Cleppe (4) XCO (12) Címkefelhő

Tour de Balaton: kiakasztották a megtelt táblát, már nem lehet nevezni!

2016.05.09. 12:45 :: fulopmiklos

A tavalyi 2500 fő után idén a 3000 főre bővített létszám is betelt a McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton kerékpártúrán. A három hosszabb távra, vagyis a Balaton_206, a Balaton_146 és a Balaton_86 túrákra már nem fogadnak több nevezőt a szervezők.

tour-de-balaton.png

Május 14-én, szombaton, Balatonföldvárról indulva öt távon, összesen háromezren tekerhetnek szervezetten a Tó körül.

Nem lehet pontosan tudni, hogy a Balaton szépsége, az általános bringa-bumm, a kiváló szervezés, a bőséges frissítőpontok, vagy az évről évre egyre látványosabb emlékérem az oka - vagy mindezek együtt -, de idén is óriási az érdeklődés a Nyitott Balaton kezdeményezés legnagyobb sporteseménye, a McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton iránt.

Már csak a rövidebb, családi távokra fogadnak el nevezéseket

A szervezők tájékoztatják a bringásokat, hogy aki lemaradt az online nevezésről, az Balatonföldváron, a Keleti Strandon már csak a rövidebb családi távokra, vagyis a Balaton_32 illetve a Balaton_6 túrákra nevezhet, oda is csak korlátozott számban. A 32 és a 6 kilométeres távokra még kétszázan jelentkezhetnek. A hosszabb távokra már nem lesz lehetőség a helyszínen nevezni!

Aki esetleg nem tud indulni a szervezett bringás túrákon, az se búsuljon! A pünkösdi hosszú hétvégén, a balatonföldvári Keleti Strandon azok a családok is találnak programot, akik nem pattannak nyeregbe. Az igazán korán kelők megnézhetik, milyen, amikor 1400 elszánt bringamániás egyszerre, dudálva, csengetve indul útnak hajnali hatkor, hogy legyűrje a tavat. Őket 10 órakor még ezren követik – ők a Balaton keleti medencéjét kerülik meg. A célterületen kerékpáros szórakoztató programok, 14 órakor Kiskalász gyermekkoncert és bábműsor várja az érdeklődőket, családokat.

Érdemes követni az eseményt Facebookon, ha érdekel egy kellemes családi túra a Balatonnál, mert a nevezések aktuális állásáról, és a szabad helyek számáról itt adnak tájékoztatást a szervezők: www.facebook.com/TourdeBalaton.hu

5 komment

Címkék: beharangozó Balaton Balatonföldvár Tour de Balaton

A bejegyzés trackback címe:

https://mountainbike.blog.hu/api/trackback/id/tr128699406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.05.10. 13:37:30

Azért nem kicsit okádék, hogy egy sporteseménynek a moslékáruda McDonalds a szponzora/névadója. Nem engednék sportesemény közelébe ilyen kártékony cégeket, nem is értem, hogy ha (helyesen) cigimárkák már nem szponzorálhatnak sporteseményeket (meg semmit) akkor ennek moslékosnak miért engedik? Egyébként a Balaton bármikor körbe lehet tekerni, mekis ingyenásványvíz meg tömegnyomor nélkül is. (Plusz kis kötözködés: egy nevében is mtb-s blognak mi köze az aszfaltos tókerüléshez?)

GöTi 2016.05.10. 16:41:12

Megtelt - nekem meg tele van...

A McDonalds a marketing patkányai és a velejéig korrupt magyar állam által megakadályozhat-e abban, hogy magyar állampolgárként Magyarország bármely útvonalát szabadon használhassam?

Leszarom az érmet, oklevelet, szervezett frissítési lehetőséget...

- o -

Az úthibákat legalább feltárják és kijavítják ilyenkor?

Első mohikán 2016.05.11. 01:04:57

Nem csak az ilyen (agyon)szervezett túrán lehet megkerülni a tavat, sőt! Saját szervezésben, magunk által kiválasztott időpontban az igazi. Tömeg sincs, haladni is lehet, kötve sem vagyok semmihez. Nekem nem kell a tömegrendezvény fíling, a hangosbemondó stb. ahhoz, hogy jól érezzem magam egy bringatúrán. McDonalds tókerülés, ja, menjen rá akinek két anyja van.

csetesandor 2016.05.12. 21:20:36

@shitgun: Salátát is árul a meki.

2016.05.13. 08:54:29

@csetesandor: Ja, a benzinkút is. A meki valójában 90%-ban az egészségre átlagon felül káros termékeket kínál, nálam egy szinten vannak a dohánygyárakkal.
süti beállítások módosítása