Ez is volt már - random cikk

  • Szeptember első szombatján visszatér az Underworld KupaHárom év kényszerű szünet után, szeptember 3-án újra megnyílnak a kőbányai pincerendszer sötét járatai, hogy a bringások összemérjék erejüket a nagy múltú föld alatti versenyen, amely legnagyobb...
  • 18 km-es városi bringatúra a Mozgás ÉjszakájánJúnius 17-én éjszaka, három év után ismét megrendezésre kerül a Mozgás Éjszakája, amelynek keretei között egy Budapest legszebb részeit érintő, 18 km-es kerékpáros túra várja a bringásokat. A...
  • Buruczki Szilárd nyerte a kőbányai cyclo-cross futamotNovember 8-án hulló falevelek között került megrendezésre a 14. Kőbányai Bringapark Kupa, ahol 243 versenyző küzdhetett meg egymással 23 kategóriában. A férfiak elit futamát Buruczki Szilárd, a nőkét...
  • Hétfőn indul a nevezés a jövő évi HERO-ra!11. alkalommal kerül megrendezésre Selva Val Gardena-ban, 2020. június 20-án a világ egyik legkeményebb hegyikerékpár-maratonja, amelyre mindig hatalmas az érdeklődés.
  • Tizedszer versengtek a föld alatt a bringásokJubileumot ünnepelt a kőbányai föld alatti bringaverseny, a MOFÉM Underworld Kupa, amely tíz évvel ezelőtt egy jó poénnak indult és még a szervezők sem gondolták volna, hogy a rendezvény hosszútávon...

OLIMPIAI ÖTPRÓBA

olimpiai-otproba

OLIMPIAI ÖTPRÓBA

olimpiai-otproba-logo.jpg MTB VERSENYEK

- Tour de Velencei tó
- Szilvásvárad Maraton
- Hegyek Pokla Maraton
- Crosskovácsi Maraton
- Duna Maraton
- Bükk Maraton
- Mátra Maraton
- Velence Maraton

 REGISZTRÁLOK! 

Kövess minket a Facebookon is!

Strava

Komment

Címkefelhő

Ausztria (10) Bad Goisern (6) Balaton (8) baleset (24) beharangozó (51) Benkó Barbara (5) beszámoló (24) Blazsó Márton (3) bmx (4) bringapark (8) bringás (6) Bringasport (4) bringás póló (3) bringatúra (3) bringaverseny (27) Bubi (3) Buda Maraton (3) Buruczki Szilárd (3) Búr Zsolt (7) Citycross (3) Cseh Veronika (4) Cséri Szilvia (5) cyclocross (38) Danny MacAskill (3) Demeter Nikolett (7) díjátadó (4) Dósa Eszter (4) downhill (22) Drótszamár Fesztivál (12) Duna Maraton (5) e-bike (3) edzés (7) életmód (7) ellopták (3) Eplény (3) Erdőbénye (10) esés (5) EtyekCross (4) fat bike (5) Fehérkő-Lápa Hillclimb (6) fotó (4) futás (3) gerecse maraton (3) gyorszár (3) HegyiBringa (8) hegyikerékpár (58) ironman (3) Kassa (4) kerékpár (74) kerékpáros ruházat (3) kickstarter (3) kőbánya (32) Korda FIlmstúdió (4) kövérbringa (3) Magyar Kerékpársportok Szövetsége (4) magyar kupa (10) maraton (54) Mátra (6) Mátra Maraton (14) merida (4) Merkapt SE (9) Merkapt Sportközpont (12) mez (3) mezgyártás (3) MKSZ (12) mountainbike (7) mountainbike challenge (35) mountain bike (150) mozgásvilág.hu (9) MTB Piknik (9) nevezés (8) Nino Schurter (3) Nyugat Maraton Kupa (6) olimpia (4) olimpiai ötpróba (7) országúti (29) ötpróba (7) Parti András (6) Pedal MTB Tour (4) piactér (3) pincerendszer (9) póló (3) Polony István (4) Red Bull (3) rendelés (3) Rose (4) Salgótarján (6) Salzkammergut Trophy (23) Scott (4) SellarondaHERO (3) SHKE (4) Specialized (8) Strava (3) supercross (11) Szalay Péter (3) Szilvásvárad Maraton (5) Szlovákia (5) táplálkozás (6) teszt (4) tesztnap (6) Top Maraton (7) Tour de Balaton (6) Tour de Hongrie (3) Trek (7) túra (11) Underworld kupa (22) V4 (3) várgesztes (3) verseny (54) versenykiírás (13) versenysorozat (6) Vértesboglár (5) vértes maraton (5) Veszprém (4) videó (4) video (17) világbajnok (4) világkupa (9) villapark (3) visszahívás (3) Vuelta Sportiroda (9) Wouter Cleppe (4) XCO (12) Címkefelhő

Hétvégén Mátra Maraton - technikai pólóval a rajtcsomagban

2017.08.25. 15:49 :: fulopmiklos

Kevés montis van az országban, aki még ne indult volna az elmúlt 15 évben valamelyik Mátra Maratonon, de ha Te épp egy vagy közülük, itt az alkalom, hogy kipróbáld!

Augusztus 26-án, szombaton gyermekversennyel, 27-én négy távval vár a 16. Mátra Mountain Bike Maraton a Gyöngyös-Sástói Oxygen Adrenalin Parkban. A célterületen garantáltan azok is találnak programot, akik csak szurkolni érkeznek. Pakold fel a családot vagy a barátokat, és gyertek a Mátrába a nyár utolsó MTB maratonjára.

martramaraton.JPG

A TOP Maraton sorozat befejező állomásán négy távon lehet indulni: a 33 km-es rövid, a 60 km-es közép és a 87 km-es hosszú táv mellett a 13 km-es mini távon küzdheted le a Mátra emelkedőit. Ha a két hosszabb táv valamelyikét választod, meghódíthatod Magyarország legmagasabb pontját, Kékes-tetőt is! Nem is akárhogy juthatsz fel oda: a meredek sípályán vezet a verseny nyomvonala, és a csúcs előtt ott várj majd a hegy rettenthetetlen dobosa, nagyszerű hangulatot teremtve a bringásoknak és a szurkolóknak egyaránt.

Nemcsak a több száz indulónak kínál szórakozást ez a nyár végi bringás esemény: a szurkolókat, családtagokat, érdeklődőket a verseny célterületén egész hétvégén várja a sástói Oxygen Adrenalin Park. A csodálatos panoráma mellett számtalan aktív kikapcsolódási lehetőséget próbálhatsz ki a nyári bob-pályától, a mászófalon és különböző kalandpályákon keresztül a quad-pályáig.

Ha gyerkőccel érkezel, mindenképp nevezd be a hagyományos gyermekversenyre, amelyre augusztus 26-án, szombaton kerül sor. A 4-14 év közöttiek 6 korcsoportban, a korosztályuknak megfelelő pályán versenyezhetnek egymással a Park területén. Ha azonban a gyerek már kevésnek érzi a gyerekversenyt, és szeretne nagyobb kihívások elé nézni, akkor bátran vágjon neki a mini körnek! Ez a táv leginkább családoknak és azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a maraton versenyek izgalmával, de nem mernének nekivágni a hosszabb, technikásabb távoknak.

martramaratonpolo.jpg

A távok nyomvonalát idén csak néhány helyen kellett módosítani, főként az erdészeti utak állapota miatt. Nagy változás lesz azonban a rajtcsomag tartalmában! A szervezők a korábbi visszajelzéseket figyelembe véve idén technikai pólót adnak az indulóknak, de lesz még a rajtcsomagban High5 izotóniás pezsgőtabletta, magas kalóriaértékű flapjack zabszelet, és 16 ezer forint összértékű kedvezménykupon is.

Helyszíni nevezésre augusztus 26-án, szombaton déltől este 8 óráig lesz lehetőség. Vasárnap reggel már nem lehet új nevezéseket leadni, ekkor már csak a rajtcsomagok átvétele zajlik az előnevezettek részére.

Érdemes követni az eseményt Facebookon, ahol folyamatosan frissülő tartalom vár, de minden információt megtalálsz a www.matramaraton.hu oldalon is.

komment

Címkék: beharangozó mountain bike Top Maraton Mátra Maraton

A bejegyzés trackback címe:

https://mountainbike.blog.hu/api/trackback/id/tr5112779172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása