Ez is volt már - random cikk

OLIMPIAI ÖTPRÓBA

olimpiai-otproba

OLIMPIAI ÖTPRÓBA

olimpiai-otproba-logo.jpg MTB VERSENYEK

- Tour de Velencei tó
- Szilvásvárad Maraton
- Hegyek Pokla Maraton
- Crosskovácsi Maraton
- Duna Maraton
- Bükk Maraton
- Mátra Maraton
- Velence Maraton

 REGISZTRÁLOK! 

Kövess minket a Facebookon is!

Strava

Komment

Címkefelhő

Ausztria (10) Bad Goisern (6) Balaton (8) baleset (24) beharangozó (51) Benkó Barbara (5) beszámoló (24) Blazsó Márton (3) bmx (4) bringapark (8) bringás (6) Bringasport (4) bringás póló (3) bringatúra (3) bringaverseny (27) Bubi (3) Buda Maraton (3) Buruczki Szilárd (3) Búr Zsolt (7) Citycross (3) Cseh Veronika (4) Cséri Szilvia (5) cyclocross (38) Danny MacAskill (3) Demeter Nikolett (7) díjátadó (4) Dósa Eszter (4) downhill (22) Drótszamár Fesztivál (12) Duna Maraton (5) e-bike (3) edzés (7) életmód (7) ellopták (3) Eplény (3) Erdőbénye (10) esés (5) EtyekCross (4) fat bike (5) Fehérkő-Lápa Hillclimb (6) fotó (4) futás (3) gerecse maraton (3) gyorszár (3) HegyiBringa (8) hegyikerékpár (58) ironman (3) Kassa (4) kerékpár (74) kerékpáros ruházat (3) kickstarter (3) kőbánya (32) Korda FIlmstúdió (4) kövérbringa (3) Magyar Kerékpársportok Szövetsége (4) magyar kupa (10) maraton (54) Mátra (6) Mátra Maraton (14) merida (4) Merkapt SE (9) Merkapt Sportközpont (12) mez (3) mezgyártás (3) MKSZ (12) mountainbike (7) mountainbike challenge (35) mountain bike (150) mozgásvilág.hu (9) MTB Piknik (9) nevezés (8) Nino Schurter (3) Nyugat Maraton Kupa (6) olimpia (4) olimpiai ötpróba (7) országúti (29) ötpróba (7) Parti András (6) Pedal MTB Tour (4) piactér (3) pincerendszer (9) póló (3) Polony István (4) Red Bull (3) rendelés (3) Rose (4) Salgótarján (6) Salzkammergut Trophy (23) Scott (4) SellarondaHERO (3) SHKE (4) Specialized (8) Strava (3) supercross (11) Szalay Péter (3) Szilvásvárad Maraton (5) Szlovákia (5) táplálkozás (6) teszt (4) tesztnap (6) Top Maraton (7) Tour de Balaton (6) Tour de Hongrie (3) Trek (7) túra (11) Underworld kupa (22) V4 (3) várgesztes (3) verseny (54) versenykiírás (13) versenysorozat (6) Vértesboglár (5) vértes maraton (5) Veszprém (4) video (17) videó (4) világbajnok (4) világkupa (9) villapark (3) visszahívás (3) Vuelta Sportiroda (9) Wouter Cleppe (4) XCO (12) Címkefelhő

Hétvégén bemutatkozik a Gerecse Maraton!

2012.07.17. 10:26 :: fulopmiklos

Július derekára a hatodik eseményéhez érkezett a TakarékPont Mountainbike Challenge versenysorozat, amely szombaton az első alkalommal megrendezésre kerülő Gerecse Maratonnal folytatódik.

Gyenesdiás, Szentendre, Várgesztes, Vértesboglár, Erdőbénye: igazán szép helyeken fordult meg idáig a Challenge mezőnye. A soron következő helyszín viszont még érdekesebb lehet a mountain bike kedvelői számára, hiszen a Gerecse hegység ez idáig ismeretlen területére vezeti el a bringásokat, ugyanis ezen a területen korábban nem rendeztek maraton versenyt.

gerecse_maraton_promo.jpg

A Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub a sorozat keretein belül már szervezett egy viadalt, mégpedig a Vértes Maratont, ahol több mint 300-an álltak rajthoz. A szervezők a sikeren felbuzdulva hívták életre és rendezik meg július 21-én a Gerecse Maratont.

A verseny központja a Komárom-Esztergom megyei Tarján község mellett található Német Nemzetiségi Tábor lesz, amely könnyedén megközelíthető Tatabánya felől, ahonnan az Óváros irányából Esztergom felé haladva, mintegy öt kilométerre találjuk a helyszínt.

A programban szerepel gyerek- és családi verseny, ami minden lurkó számára leküzdhető akadályokat tartogat, ennek távja 10 kilométer. Az idősebb gyerekek és a felnőttek viszont már két hosszabb táv közül választhatnak. A középtáv egy 26 kilométeres körből áll, ami murvás és erdei részeket is tartalmaz, ez bárki számára teljesíthető. A hosszabbik táv a felkészültebb bringásokat szólítja meg: komoly szintkülönbséggel és élvezetes lejtőkkel kecsegtet, ennek távja 63 kilométer. De hogy a legkisebbek se maradjanak program nélkül, a tábor területén kijelölt pályán ovis verseny is megrendezésre kerül.

A sorozat egyéb állomásaihoz hasonlóan, ezúttal is gazdára talál egy tetszőleges TakarékPont számla, egy éves ingyenes számlavezetéssel és díjmentes TaPassz mini bankkártyával, amely a leggyorsabb 14 és 18 év közötti versenyzőnek jár, és ne felejtsük a pénzdíjakat sem, amelyért a legjobbak küzdhetnek. Ahogy a TKTK versenyein megszokhattuk, ismét lesz gulyás, torta és sütemények minden mennyiségben, amellyel a maratont követően vendégelik meg a résztvevőket.

Még mindig nem késő bekapcsolódni a „versenygyűjtésbe” sem, ugyanis a TakarékPont és MyActionCam jóvoltából a legtöbb Mountainbike Challenge eseményen rajthoz álló versenyzők értékes díjazásban részesülnek.

Előnevezésre egészen péntek estig van lehetőség. Elég csak a nevezési szándékot leadni a hegyibringa.hu oldalán található nevezési felületen, a részvételi díjat a helyszínen is fizethetik az indulni vágyók. Persze a szervezők a verseny napján helyszíni nevezésre is biztosítanak lehetőséget, amelyre 8:30 és 10:00 óra között lesz mód.

komment

Címkék: versenykiírás hegyikerékpár mountainbike challenge gerecse maraton

A bejegyzés trackback címe:

https://mountainbike.blog.hu/api/trackback/id/tr487259151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása