Ez is volt már - random cikk

  • 18 km-es városi bringatúra a Mozgás ÉjszakájánJúnius 17-én éjszaka, három év után ismét megrendezésre kerül a Mozgás Éjszakája, amelynek keretei között egy Budapest legszebb részeit érintő, 18 km-es kerékpáros túra várja a bringásokat. A...
  • Megújult pályával jön a kőbányai cyclo-cross versenyDecember 15-én, vasárnap 13. alkalommal állhatnak rajthoz a cyclo-cross szakág kedvelői Budapesten, a Kőbányai Bringapark Kupán. A Cyclo-cross Magyar Kupasorozat utolsó állomására a versenyzőkön kívül...
  • Szlovák és osztrák győzelem a Mátra MaratononA szlovák bajnok, Tomas Višňovský és az osztrák Sabine Sommer nyerte a 2019. szeptember 1-én megrendezett 18. Mátra Mountain Bike Maratont. A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) naptárban szereplő...
  • Miért múlt ki a Duna Maraton?Idén szép csendben, mondhatni fű alatt maradt el a nagy múltú Duna Maraton, amely ráadásul a 20. alkalom lett volna, egy igazi ünnep. Az ikonikussá váló rendezvény két éve cserét gazdát, most a...
  • Jön Ausztria legnagyobb maratonja, a Salzkammergut TrophyNéhány hét múlva, 2019. július 13-án, 40 nemzet több mint 5000 résztvevőjével – közte 3-400 magyar indulóval – kezdetét veszi Ausztria legnagyobb mountain bike maratonja.

OLIMPIAI ÖTPRÓBA

olimpiai-otproba

OLIMPIAI ÖTPRÓBA

olimpiai-otproba-logo.jpg MTB VERSENYEK

- Tour de Velencei tó
- Szilvásvárad Maraton
- Hegyek Pokla Maraton
- Crosskovácsi Maraton
- Duna Maraton
- Bükk Maraton
- Mátra Maraton
- Velence Maraton

 REGISZTRÁLOK! 

Kövess minket a Facebookon is!

Strava

Komment

Címkefelhő

Ausztria (10) Bad Goisern (6) Balaton (8) baleset (24) beharangozó (51) Benkó Barbara (5) beszámoló (24) Blazsó Márton (3) bmx (4) bringapark (8) bringás (6) Bringasport (4) bringás póló (3) bringatúra (3) bringaverseny (27) Bubi (3) Buda Maraton (3) Buruczki Szilárd (3) Búr Zsolt (7) Citycross (3) Cseh Veronika (4) Cséri Szilvia (5) cyclocross (38) Danny MacAskill (3) Demeter Nikolett (7) díjátadó (4) Dósa Eszter (4) downhill (22) Drótszamár Fesztivál (12) Duna Maraton (5) e-bike (3) edzés (7) életmód (7) ellopták (3) Eplény (3) Erdőbénye (10) esés (5) EtyekCross (4) fat bike (5) Fehérkő-Lápa Hillclimb (6) fotó (4) futás (3) gerecse maraton (3) gyorszár (3) HegyiBringa (8) hegyikerékpár (58) ironman (3) Kassa (4) kerékpár (74) kerékpáros ruházat (3) kickstarter (3) kőbánya (32) Korda FIlmstúdió (4) kövérbringa (3) Magyar Kerékpársportok Szövetsége (4) magyar kupa (10) maraton (54) Mátra (6) Mátra Maraton (14) merida (4) Merkapt SE (9) Merkapt Sportközpont (12) mez (3) mezgyártás (3) MKSZ (12) mountainbike (7) mountainbike challenge (35) mountain bike (150) mozgásvilág.hu (9) MTB Piknik (9) nevezés (8) Nino Schurter (3) Nyugat Maraton Kupa (6) olimpia (4) olimpiai ötpróba (7) országúti (29) ötpróba (7) Parti András (6) Pedal MTB Tour (4) piactér (3) pincerendszer (9) póló (3) Polony István (4) Red Bull (3) rendelés (3) Rose (4) Salgótarján (6) Salzkammergut Trophy (23) Scott (4) SellarondaHERO (3) SHKE (4) Specialized (8) Strava (3) supercross (11) Szalay Péter (3) Szilvásvárad Maraton (5) Szlovákia (5) táplálkozás (6) teszt (4) tesztnap (6) Top Maraton (7) Tour de Balaton (6) Tour de Hongrie (3) Trek (7) túra (11) Underworld kupa (22) V4 (3) várgesztes (3) verseny (54) versenykiírás (13) versenysorozat (6) Vértesboglár (5) vértes maraton (5) Veszprém (4) video (17) videó (4) világbajnok (4) világkupa (9) villapark (3) visszahívás (3) Vuelta Sportiroda (9) Wouter Cleppe (4) XCO (12) Címkefelhő

A Balatonnál vagy a Bükkben bringázol a hétvégén?

2017.05.24. 11:10 :: fulopmiklos

Az Olimpiai Ötpróba 55 eseményt tömörítő versenynaptárából a hétvégi kerékpáros rendezvényeket ajánljuk mindenki figyelmébe. Szombaton Balatonföldváron kerül megrendezésre a Tour de Balaton, míg vasárnap a Bükk-hegységben kerül sor a mountain bike-osok erőpróbjára, a Szilvásvárad Maratonra - a hétvégén ezen a két rendezvényen nyílik lehetőség az ötpróba pontok gyarapítására.

tour-de-balaton.jpg

McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton

2017. május 27., szombat

Idén is betelni látszik a 3000 főre limitált indulói létszám a McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton kerékpártúrán. A május 27-én Balatonföldvárról induló túra hosszabb távjaira, vagyis a Balaton_206, a Balaton_146, Balaton_86-ra már nem fogadnak több nevezőt a szervezők, és a Balaton_32 és a Balaton_6 távokra is csak néhány tucat szabad hely maradt az indulásig.

Az harmadik alkalommal megrendezésre kerülő bringatúra népszerűsége annak ellenére is töretlen, hogy az előző két évben, változó arányban ugyan, de szakadt az eső. Az előrejelzések alapján egy kis csapadékra most is van némi esély, de ez csak keveseket rettent el a kihívástól. A Tour de Balaton egy szervezett kerékpáros túra, olyan kényelmi szolgáltatásokkal, mint az útvonal-biztosítás, a túravezetés, a szervizlehetőség és a bőséges frissítők. A szolgáltatások mellett egyedi emlékéremmel és rajtcsomaggal ajándékozzák meg az indulókat a szervezők, ami idén is elég látványosra sikerült.

Aki lemaradt az online nevezésről, az a Vuelta Sportirodában már csak a rövidebb távokra, vagyis a Balaton_32 illetve a Balaton_6 túrákra nevezhet korlátozott számban.

Bővebben >>>

Szilvásvárad Specialized Maraton

2017. május 28., vasárnap

Izgalmasan alakult a 16. Szilvásvárad Maraton szervezése, hiszen az áprilisi havazás és a viharos, esős idő után úgy festett a Bükk, hogy a verseny megrendezése is kétségessé vált. Azonban az erdészet munkájának köszönhetően mára a maraton útvonala járható, az utakat letakarították, így változatlan útvonalon megtartható a rendezvény.

A szervezők minden induló figyelmét felhívják, hogy a veszélyt jelző táblákat vegyék nagyon komolyan: a piros felkiáltó jel, veszélyre hívja fel a figyelmet. A lefelé mutató egy, kettő vagy három nyíl, veszélyes lejtőt jelez, ami nem csak a meredekségére utal, az út állapotára is.

Szintén figyelni kell a szervezők jelzéseit a Szilvásváradra való megérkezéskor, hiszen a Lovas Stadion felújítása miatt - 15 év után először - új helyszínen lesz a rajt-cél terület. Eger felől érkezvén az út jobb oldalán, a korábbi helyszín előtt lesz megtalálható a rendezvény.

Bővebben >>>

Olimpiai Ötpróba

Mind a Tour de Balaton, mind a Szilvásvárad Maraton része az Olimpia Ötpróba eseménysorozatnak. Az egyes eseményeken a különböző távok teljesítésért pontok járnak, amelyek az egész program ideje alatt, egészen a 2020-as Olimpiáig gyűjthetők és garantált ajándékokra válthatók. Megszerezhető Olimpiai Ötpróba baseballsapka, póló, hátizsák, de akár a 2020-as tokiói olimpián induló magyar csapat hivatalos felszerelése alapján tervezett melegítő is!

A Tour de Balaton 206 km-es távért 6 pont, a 146 km-ért 5 pont, míg a 86 km-ért 3 pont jár. A Szilvásvárad Maraton leghosszabb, 107 km-es távjáért 6 pont, a 70 km-es távért 4, míg a 39 km-es rövid távért 3 pont gyűjthető be. Az ötpróba pontok gyűjtéshez csupán egy egyszeri regisztráció szükséges, amely a rendezvénysorozat oldalán gyorsan elvégezhető.

Bővebben >>>

További információk az eseménysorozat honlapján találhatók, ide kattintva, míg az Olimpiai Ötpróba Facebook oldalán folyamatosan infókat kaphatsz az idei 55 eseményről!

komment

Címkék: kerékpár maraton mountain bike Balaton Szilvásvárad Maraton Tour de Balaton ötpróba olimpiai ötpróba

A bejegyzés trackback címe:

https://mountainbike.blog.hu/api/trackback/id/tr7112536673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása