Ez is volt már - random cikk

  • Ismerd meg a Trophy ördögének történetA Salzkammergut Trophy extrém távjának teljesítése egy igazán kemény erőpróba. A több, mint 200 km és a 7000 méter szintkülönbség teljesítése nagyon sok munkát és kitartást kíván a z indulóktól. A...
  • Szlovák és osztrák győzelem a Mátra MaratononA szlovák bajnok, Tomas Višňovský és az osztrák Sabine Sommer nyerte a 2019. szeptember 1-én megrendezett 18. Mátra Mountain Bike Maratont. A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) naptárban szereplő...
  • Miért múlt ki a Duna Maraton?Idén szép csendben, mondhatni fű alatt maradt el a nagy múltú Duna Maraton, amely ráadásul a 20. alkalom lett volna, egy igazi ünnep. Az ikonikussá váló rendezvény két éve cserét gazdát, most a...
  • Hazánkban járt a mountain bike királynőjeMinden idők egyik legjobb és legeredményesebb női hegyikerékpárosa, a norvég Gunn-Rita Dahle Flesjaa a Mozgásvilág tesztnapjára érkezett Magyarországra. Az olimpiai és tízszeres világbajnok 23 éven át...
  • 2000-en már beneveztek a Salzkammergut Trophyra!Már több mint 2000 bringás adta le a nevezését a Salzkammergut Trophyra, amely július 13-án kerül megrendezésre 22. alkalommal. Ha nem akarsz lemaradni az év mountain bike-os csúcseseményéről, akkor...

OLIMPIAI ÖTPRÓBA

olimpiai-otproba

OLIMPIAI ÖTPRÓBA

olimpiai-otproba-logo.jpg MTB VERSENYEK

- Tour de Velencei tó
- Szilvásvárad Maraton
- Hegyek Pokla Maraton
- Crosskovácsi Maraton
- Duna Maraton
- Bükk Maraton
- Mátra Maraton
- Velence Maraton

 REGISZTRÁLOK! 

Kövess minket a Facebookon is!

Strava

Komment

Címkefelhő

Ausztria (10) Bad Goisern (6) Balaton (8) baleset (24) beharangozó (51) Benkó Barbara (5) beszámoló (24) Blazsó Márton (3) bmx (4) bringapark (8) bringás (6) Bringasport (4) bringás póló (3) bringatúra (3) bringaverseny (27) Bubi (3) Buda Maraton (3) Buruczki Szilárd (3) Búr Zsolt (7) Citycross (3) Cseh Veronika (4) Cséri Szilvia (5) cyclocross (38) Danny MacAskill (3) Demeter Nikolett (7) díjátadó (4) Dósa Eszter (4) downhill (22) Drótszamár Fesztivál (12) Duna Maraton (5) e-bike (3) edzés (7) életmód (7) ellopták (3) Eplény (3) Erdőbénye (10) esés (5) EtyekCross (4) fat bike (5) Fehérkő-Lápa Hillclimb (6) fotó (4) futás (3) gerecse maraton (3) gyorszár (3) HegyiBringa (8) hegyikerékpár (58) ironman (3) Kassa (4) kerékpár (74) kerékpáros ruházat (3) kickstarter (3) kőbánya (32) Korda FIlmstúdió (4) kövérbringa (3) Magyar Kerékpársportok Szövetsége (4) magyar kupa (10) maraton (54) Mátra (6) Mátra Maraton (14) merida (4) Merkapt SE (9) Merkapt Sportközpont (12) mez (3) mezgyártás (3) MKSZ (12) mountainbike (7) mountainbike challenge (35) mountain bike (150) mozgásvilág.hu (9) MTB Piknik (9) nevezés (8) Nino Schurter (3) Nyugat Maraton Kupa (6) olimpia (4) olimpiai ötpróba (7) országúti (29) ötpróba (7) Parti András (6) Pedal MTB Tour (4) piactér (3) pincerendszer (9) póló (3) Polony István (4) Red Bull (3) rendelés (3) Rose (4) Salgótarján (6) Salzkammergut Trophy (23) Scott (4) SellarondaHERO (3) SHKE (4) Specialized (8) Strava (3) supercross (11) Szalay Péter (3) Szilvásvárad Maraton (5) Szlovákia (5) táplálkozás (6) teszt (4) tesztnap (6) Top Maraton (7) Tour de Balaton (6) Tour de Hongrie (3) Trek (7) túra (11) Underworld kupa (22) V4 (3) várgesztes (3) verseny (54) versenykiírás (13) versenysorozat (6) Vértesboglár (5) vértes maraton (5) Veszprém (4) videó (4) video (17) világbajnok (4) világkupa (9) villapark (3) visszahívás (3) Vuelta Sportiroda (9) Wouter Cleppe (4) XCO (12) Címkefelhő

Ez a hétvége az országúti bringásoké!

2017.06.13. 12:17 :: fulopmiklos

A hétvége sportműsorából két országúti kerékpáros esemény magasodik ki: a Tour de Pelso és a Tour de Zalakaros - nézzük a legfontosabb tudnivalókat.

tour-de-pelso3.jpg

Tour de Pelso

Az idei évben is megrendezésre kerül hazánk egyik legnépszerűbb bicikliversenye, a Tour de Pelso, amely június 17-én siófoki rajthelyszínnel és négy önálló eseménnyel várja bringázni és versenyezni vágyókat.

A leghosszabb távval a Balaton Maraton büszkélkedhet, amely során egy Balaton-kör vár a mezőnyre, a vele járó 200 km-rel. Szintén szép kihívást jelent a Balaton Maraton Mini, amit egy Tihany és Szántód közöttii révátkelés rövidít 150 km-re. A Tihany Túra egy 75 km-es teljesítménytúra azoknak, akik egy kiadós bringázásra vágynak, míg a még rövidebb távokkal is megelégedők további vezetett túrákra nevezhetnek a Panoráma Túrák keretében 20, 31 és 43 km-es távokkal.

Helyszíni nevezésre a leghosszabb távon június 16-án 23 óráig van lehetőség, míg a rövidebb távok esetén szombat reggel is van erre mód. A rendezvényközpont Siófokon, a Liszt Ferenc sétányon, az Ezüstpart Hotelnél lesz.

Minden további információ a megtalálható a www.tourdepelso.hu honlapon.

Mapei Tour de Zalakaros

Június 18-án, vasárnap megrendezésre kerülő Tour de Zalakaros három távon várja a bringásokat, attól függően, hogy komoly kihívást, egy kellemesen fárasztó teljesítményt, vagy egy átmozgató családi programot keresel.

A fenti sorrendnek megfelelően a legnagyobb falat a 127 km-es országúti maraton, egy kellemes kihívás a 60 km-es országúti teljesítménytúra, míg a 33 km-es családi túra kicsiknek és nagyoknak jelenthet közös megmérettetést.

Az ország egyik legnagyobb országúti eseményének a méltán népszerű üdülőváros, Zalakaros ad otthon. A rendezvény már pénteken elkezdődik, de a város is számos programlehetőséget kínál, így lesz mit csinálnod bringázás előtt és után is, szóval érdemes egész hétvégére tervezned!

Az online előnevezés június 13-án éjfélig tart, a személyes előnevezésre Budapesten június 15-ig van lehetőség a Vuelta Sportirodában, de június 16 és 18. között a helyszínen is lesz mód a nevezésre. Minden további információ megtalálható a Tour de Zalakaros honlapján.

Olimpia Ötpróba

Mind a Tour de Pelso, mind a Tour de Zalakaros része az Olimpia Ötpróba eseménysorozatnak, amely során az egyes eseményeken, a különböző távok teljesítésért pontok járnak, amik az egész program ideje alatt, egészen a 2020-as Olimpiáig gyűjthetők és értékes garantált ajándékokra válthatók.

Az Ötpróba pontok gyűjtéséhez egy gyors, egyszeri regisztráció szükséges csupán. A hétvégén megszerezhető pontokról és az idei közel 60 Ötpróba eseményről a rendezvénysorozat honlapján tájékozódhatsz.

 REGISZTRÁLOK! 

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpár beharangozó országúti Tour de Pelso Tour de Zalakaros

A bejegyzés trackback címe:

https://mountainbike.blog.hu/api/trackback/id/tr8812589623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása